Música

Entrades per als concerts de The Other Side

Entradas para los conciertos  de The Other Side

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de The Other Side a Pink Floyd Live Experience.

A Pink Floyd live experience

El nou espectacle d'homenatge a Pink Floyd que ha meravellat a les miers de persones que ja l'han vist, The Other SIde, arranca la gira “On the run tour 2014” amb força, després d'un any girant per la geografia espanyola. The Other Side a Pink Floyd live experience, reviu durant més de dues hores i mitja, la sensació de veure i sentir a una de les bandes de rock més influents de la història.

El repertori incorpora les millors cançons de l'univers Pink Floyd incloent el disc “Dark side of the moon” complet en una primera part de l'espectacle, per a continuar amb els temes més coneguts dels àlbums “The Wall”, “Animals”, Wish you were here”, “Meddle” i d'altres.

“Speak to the me”, “Breathe,”, “On the run”, inicien el mític disc “Dark Side of the Moon” que es desenvolupa íntegre en la primera part del concert, per a continuació després de prendre aire començar una segona part “in crescendo”. La banda sorpren amb una esmerada selecció en la qual els grans èxits del quartet britànic conviuen en total harmonia."

The Other Side interpreta els temes buscant la perfecció, els timbres a les guitarres, els efectes sonors, les veus, tot absolutament s'ha cuidat per a transportar el públic al directe de Pink Floyd.

D'altra banda la interpretació no és encorsetada i els músics aporten frescor a cada una de les interpretacions sumant i fent dels concerts una experiència inoblidable. transportant-nos, com el nom indica, a “The other side”.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de The Other Side a Pink Floyd Live Experience amb antelació

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 27 de febrer 2015 Manresa (Barcelona) Sala Stroika The Other Side a Pink Floyd Live Experience
22:00 Veure la sessió
Dissabte 28 de febrer 2015 San Vicente del Raspeig (Alicante) (Alicante/Alacant) Sala The One The Other Side a Pink Floyd Live Experience
21:30 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.