Música

Entrades per als concerts de The Cat Empire

Descripció:

Aconsegueix les entrades er als concerts de The Cat Empire.

El passat 9 de novembre, els australians The Cat Empire arrassaven a Barcelona amb un concert a la sala Razzmatazz -inicialment programat a Luz de Gas- dins del 45 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que va tenir una impressionant resposta del públic exhaurint les entrades amb molta antelació.

Aquest estiu tornen a Barcelona i a Madrid, en una coproducció de Live Nation I TheProject amb la col·laboració del Voll- Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Les cites seran el dimarts, 15 de juliol al BARTS i el dimecres, 16 de juliol a la Sala But.

Dinamita pura. Fa 12 anys que són la banda ideal per a aquells que vulguin organitzar la millor festa del planeta.

A Austràlia, d'on en són originaris, i on s'han erigit com a portaveus de tot tipus de causes justes, van camí de convertir-se en llegendes nacionals. Es diuen The Cat Empire,i el seu contagiós combinat de jazz, ska, punk, rock, gypsy i latin figura entreels més explosius que es poden veure avui en un escenari. Presenten el cinquè disc, Steal the light, dins de la més extensa gira mundial que han fet fins ara. A veure qui és el valent que aconsegueix veure'ls sense moure un múscul, perquè amb  The Cat Empire no s'hi juga: el seu directe és inoblidable. Si els coneixes, ja ho saps. Si els descobreixes ara, prepara't, perquè la teva vida serà segurament molt més divertida.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de The Cat Empire amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.