Música

Entrades per a la Temporada de Música i Dansa d'Andorra La Vella - Morabanc

Entradas para la Temporada de Música y Danza de Andorra La Vella Morabanc

Intèrprets : Kiri te Kanawa - Kool & the Gang - Orquestra del Teatre Mariinski de Sant Petersburg - Acadèmie - BBC Big Band

Descripció:

Aconsegueix les entrades per a la 20a Temporada de Música i Dansa d'Andorra La Vella Morabanc.

Començarem la 20a edició amb la presència d’una de les grans dives de la lírica: la glamurosa Kiri te Kanawa, a la qual seguirà - per contrast - el funky i el soul més brillant i rítmic de la mà dels Kool & the Gang. El dia de Sant Valentí hem convidat una de les millors orquestres simfòniques del moment amb una de les batutes més prestigioses: estem parlant de l’Orquestra de l’històric Teatre Mariinski de Sant Petersburg amb el seu titular Valeri Gergiev al capdavant.

El mes de març l’obrirà una de les grans companyies de ballet d’Europa tot i anomenar-se Acadèmie. Els futurs professionals de la dansa treballen en aquesta prestigiosa escola amb seu a Montecarlo. Una institució que porta el nom de la que va ser primera dama del Principat de Mònaco i rutilant estrella del cinema nord-americà.

I, per acabar, tornem a inclinar-nos pel jazz per retre un més que merescut homenatge a una de les grans personalitats del gènere: Duke Ellington, de qui es commemorarà el 40è aniversari de la seva mort a la ciutat de Nova York. El grup que hem triat per a l’ocasió és un dels més destacats del panorama jazzístic: la BBC Big Band que, a part d’Ellington, oferirà coneguts estàndards.

Com sempre i abans de cada actuació, un convidat qualificat, ens acostarà al que veurem i escoltarem. És l’Abans del teló que comença a les 21 hores en una sala annexa a l’auditori del Centre de Congressos de la capital.

Benvinguts al 20è aniversari de la Temporada de Música i Dansa MoraBanc.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per a la 20a Temporada de Música i Dansa d'andorra La Vella Morabanc amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.