Música

Entrades per als concerts de Stu Larsen

Intèrprets : Stu Larsen

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Stu Larsen.

Dimarts 22 d'abril de 2014 – Mobby Dick – Madrid
Dimecres 23 d'abril de 2014 – BeCool – Barcelona


Fa només uns mesos sentíem parlar per primera vegada de Stu Larsen, una nova joia per descobrir del folk australià que fa uns anys va prendre la decisió d'abandonar la segurietat i el confort de la vida quotidiana per deixar-se portar per les oportunitats que li brindarà el destí. Alguns afortunats ho podran descobrir amb Passenger en el concert del 21 de novembre, però per als qui no tinguin aquesta oportunitat i els qui es quedin amb ganes de més, res millor que un concert com a artista principal, amb aforament reduït per a no perdrer detall d' un directe tan especial. Ho podrem veure el 22 de abril a la sala Moby Dick de Madrid i el dia 23 a la sala BeCool de Barcelona.

Stu Larsen presentava el 2009 els primers temes en formato EP, amb “The Black Tree”. Dos anys més tard tornava a gravar, “Ryeford” era el resultat de nombroses experiències viscudes durant aquells anys i ens brindava joies com “Paper Sails”. En els últims anys, Stu Larsen ha estat viatjant sense descans, portant la música al carrer, fins que va conèixer a Mike Rosenberg (Passenger) i van decidir seguir el viatge junts. D'això ja fa tres anys, temps que Stu Larsen ha compartit escenaris també amb el seu bon amic Natsuki Kurai, amb qui editava aquell anys un EP amb cinc temes que presentava en directe en una gira de 16 concerts, “Stu Larsen & Natsuki Kurai”.

Ara, ja amb vistes a l'any vinent, Larsen anuncia la sortida del primer àlbum complet, acompanyant-lo d'una gira de la qual en podrem gaudir a Espanya el mes d'abril. Dediqueu uns minuts a descobrir a Stu Larsen, si no ho heu fet ja abans, perquè l'escena folk sense ell ja no seria el mateix.

No t'ho perids i aconsegueix les entrades per als concerts de Stu Larsen amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.