Música

Entrades per als concerts de R5 Louder Tour

Intèrprets : R5 són Ross Lynch (veu principal/guitarra), els germans Rydel (teclats/veu), Riker (baix/veu), Rocky (guitarra/veu) i el seu millor amic Ratliff (bateria).

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de R5 Louder Tour 2014.

25 de febrer de 2014 – Bikini – Barcelona
26 de febrer de 2014 – Shoko Live - Madrid


Entrades a la venda el divendres, 29 de novembre.

R5, la banda adolescent més cool del moment, arriba per fi a Espanya. Tot un descobriment entre les noves bandes teen que després d'arrassar als Estats Units, irromp ara al nostre país per a presentar-nos el primer àlbum, “Louder”, que ens adelanten amb el tema "Pass Me By". Moment ideal per a veure'ls en concert i tenir-los molt, molt a prop, abans que el fenòmen esclati també en el nostre país i donin pas als grans estadis. R5 són Ross Lynch (veu principal/guitarra), els germans Rydel (teclats/veu), Riker (baix/veu), Rocky (guitarra/veu) i el seu millor amic Ratliff (bateria)..

La història de R5 comiença fa gairebé una dècada a Littleton, Colorado, on creixen els germans Lynch. Amb una bona dieta a base d'Elvis, The Beatles i The Rolling Stones aviat s'interessen per la música i  donen forma a la andadura artística. 2007 suposa un nou inici per a ells a la ciutat de Los Angeles, on centren les seves carreres a la televisió, el ball, la música i la publicitat, tot i que el que preval en ells són les ganes de llançar el grup i fer la seva música. El 2009, després de la unió del seu amic Ratliff a la banda, R5 llança el primer EP, i ja el 2012 signen amb Hollywood Records.

Com en la majoria de casos d'aquestes joves estrelles, la carrera musical ve lligada estretament a la televisió. No ens sorpren que Riker i Ross hagin estat part imprescindible de sèries com “Glee”, essent Riker un dels membres de “The Wablers”, o “Austin & Ally” i “Teen Beach Movie” de Disney Channel, on Ross tenia el rol principal. Però l'èxit no els allunya del seu principla interès, la música. Durant gran part dels dos últims anys, R5 no ha parat de tocar en directe, a USA, Canadà, Europa i Austràlia, omplint aforaments de gairebé 16.000 persones en el concert més multitudinari.

Per a donar als fans una idea del que estava per arribar, a principis de 2013 R5 llançava un EP de 4 temes titolat “Loud”, precedessor de l'àlbum “Louder”. Entre gravacions, gires, TV…R5 no perd el temps tampoc a les xarxes socials i suma ja més de 7 milions de visites a YouTube, 700.000 Likes a Facebook, més de 150.000 seguidors a Instagram i passen dels 2 milions de seguidors a Twitter entre tots ells.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de R5 Louder Tour 2014 amb antelació.

Información Addicional

  • Normativa d'accés al recinte
    • Us recordem que en aquests concerts estarà permès l'accés als menors de 16 anys sempre i quan vagin acompanyats del progenitor o tutor legal a Barcelona i a menors de 16 anys acompanyats d'adult responsable en el cas de Madrid.

      Barcelona (Sala Bikini): permès l'accés a menors de 16 anys acompanyats del progenitor o tutor legal.
      Madrid (Sala Shoko Live!): perès l'accés a menors de 16 anys acompanyats d'un adult responsable.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.