Música

Entrades per als concerts de Passenger

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Passenger.

30 d'octubre - Razzmatazz, Barcelona
31 d'octubre - Sala Arena, Madrid


Si algú li hagués dit a Mike Rosenberg, conegut per tots com a Passenger, que algun dia ocuparia el primer lloc de les llistes d'èxits a més de 20 països, s'hagués posat les mans al cap, però això i molt més és el que li va regalar el 2013.  “All The Little Lights” és l'àlbum que el va donar a conèixer a tot el món, amb el hit “Let Her Go”, culpable de l'èxit imparable. El novembre de l'any passat, Passenger es presentava per primera vegada també al nostre país, precedit d'un èxit al qual l'artista s'hi va haver d'acostumar gairebéde sobte. Ara, 2014 ve la posada en marxa d'una nova gira en la que Passenger ens presentarà “Whispers”, àlbum que veurà la llum el mes de juny. A Espanya tindrem dos concerts el mes d'octubre, el dia 30 a la sala Razzmatazz de Barcelona i el dia 31 a la Sala Arena de Madrid (properament us informarem de la sala i el dia de sortida a la venda de les entrades).

En l'anterior gira, Pasenger ens presentava en directe una col·lecció de cançons plenes de riquesa melòdica, emoció i encant, en un format tu a tu, en el que la veu de Mike Rosenberg no va deixar ningú indiferent. Amb “Whispers” trobarem de nou a Passenger en pura essència, algú a qui la fama no ha canviat en la manera de fer les coses. Els seus temes segueixen parlant d'històries personals, d'amor, de moments vitals i del pas de la vida, amb tota l'emoció que pot despredre una cançó. Acompanyat de grans músics i amics, com el mateix Stu Larsen, aquest nou àlbum suposa n pas més enllà en la seva carrera i en la manera de presentar-se en directe.

Passenger és la nova referència de moviemnt folk-pop que recorre l'escena actual combinant el folk tradicional amb el pop-rock, acaparant premis i rebent bones paraules de la crítica, encantada amb el retorn a les cançons senzilles, camb lletres molt cuidades, harmonies vocals perfectes i les guitarres acústiques manant sobre la resta dels instruments. El 2013 el tema “Let Her Go” se situavaa entre les 9 cançons més buscades a Shazam, va ser el single més venut al Regne Unit i el tema protagonista de l'spot més popular de la Superbowl; el segueixen també més de 255 milions de visites a YouTube i concerts multitudinaris... però tot això sense que Mike Rosenberg oblidi d'on ve i la seva passió per tocar al carrer, per a tothom i de la manera més honesta.

Atents al ue ésnou, perquè estem segurs ue trobarem temes imprescindibles, d'auells que calen i ens deixen sense paraules. .. Com avançament a l'àlbum, “Heart’s On Fire” és el tema escollit, brilliant!

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Passenger amb antelació.

Informació Addicional

 • Normativa d'accés al recinte
  • Madrid - Sala Arena
   Prohibida l'entrada als menors de 18 anys.

   Barcelona - Sala Razzmatazz
   Per al concert de Barcelona, els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del pare, mare o tutor legal.

 • Concert de Passenger a Madrid
  • Confirmada la sala per al concert de Passenger a Madrid el 31 d'octubre! Sala Arena!
   Les entrades per al concert de Passenger a la Sala Arena de Madrid estaran a la venda el divendres, 20 de juny, a partir de les 10.00 h.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.