Música

Entrades per als concerts de Miley Cyrus - Bangerz Tour

Intèrprets : Miley Cyrus

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Miley Cyrus - Bangerz Tour

Barcelona – Divendres, 13 de juny – Palau Sant Jordi
Madrid – Dimarts, 17 de juny – Palacio de los Deportes - Entrades a la venda el divendres, 4 d'abril!

La superstar més de moda en aquests moments, Miley Cyrus, inclou finalment el nostre país en l'esperada gira que la portarà a Europa la propera primavera. El Bangerz Tour, que arrancarà a Europa el 2 de maig amb un primer show a Ámsterdam, comptarà amb una nova data al nostre país. Podrem veure a Miley Cyrus el divendres 13 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona i el dimarts, 17 de juny al Palacio de los Deportes de Madrid.

El preu de les entrades per a Barcelona és de 55€, 60€, 65€ i 85€ pwr a les entrades de seient reservat i 60€ per a les entrades de pista (despeses de distribució no incloses).
El preu de les entrades per a Madrid serà 55€, 60€, 65€ i 85€ per a les entrades de seient reservat i 60€ també per a les entrades de pista (despeses de distribució no incloses).

Miley
ha liderat les llistes del Regne Unit amb l'últim àlbum, “Bangerz”, que va assolir el primer lloc de la taula, i els singles “We Can’t Stop” i “Wrecking Ball”. El disc també va debutar en el primer lloc del Top 200 de Billboard i la llista d'àlbums Digitales. A més, durant la setmana del llançament, “Bangerz” va arribar al número 1 a iTunes en més de 70 països. Els dos singles, “We Can’t Stop” i “Wrecking Ball”, han venut més de 8 milions de còpies a tot el món. Però les proeses no acaben aquí. El videoclip de “Wrecking Ball” va ser el més ràpid de la història en aconseguir la certificació de VEVO que reconeix els vídeos musicals que han assolit 100 milions de reproduccions, aconseguint-ho en només 6 dies. L'anterior llançament, “We Can’t Stop”, ho va aconseguir en 37 dies.

“Bangerz” ha rebut crítiques molt favorables, incloent la de l'Entertainment Weekly, que el va qualificar de "... totalmente fresco, una propuesta emergente de un proyecto de hip-hop, y la prueba de que Miley no se conforma sólo con sorprendernos". US Weekly el va catalogar com "la explosión pop más excitante del año" adjudicant-li a l'àlbum 4 estrelles (sobre 4). El nostre país tampoc ha estat aliè a l'èxit arrollador de la de Nashville. “Wrecking Ball” porat un mes com a número 1 de la llista de vendes d'Espanya i en el número 1 d'AirPlay. Quelcom que només ho aconsegueixen les més grans i en poques ocasions..

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Miley Cyrus amb antelació.

Informació Addicional

 • Normativa d'accés al recinte
  • Madrid - Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid
   Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte si entren acompanyats d'un adult.

   Barcelona - Palau Sant Jordi
   Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte si van acompanyats de pare/mare o tutor legal.

 • Early Entry i Hot Ticket - Barcelona
  • La superstar més de moda en aquests moments, Miley Cyrus, inclou finalment el nostre país en l'esperada gira que la portarà a Europa la propera primavera amb la nova gira Bangerz Tour. No et perdis aquest únic concert al nostre país i gaudeix de la millor manera possible amb el VIP Package que millor s'adapti a les teves preferències. Podràs accedir al recinte sense cues, gaudir d'una festa prèvia al concert y comptaràs amb l'atenció personalitzada de l'equip de First Golden Ticket. Perquè ho recordis bé un fotògraf professional farà un reportatge gràfic al nostre photocall i et regalarem una acreditació commemorativa del concert.

   Consulta què inclou cada tipus d'entrada:

   Early Entry
   Palau Sant Jordi - Barcelona

   13 de juny de 2014
   més informació
   Hot Ticket
   Palau Sant Jordi - Barcelona

   13 de juny de 2014
   més informació
   We Can't Stop
   Palacio de los Deportes - Madrid

   17 de juny de 2014
   més informació
   Hands In The Air
   Palacio de los Deportes - Madrid

   17 de juny de 2014
   més informació

    

    

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.