Música

Entrades per als concerts de Madrid Inquieta

Entradas para Madrid Iquieta

Intèrprets : Maceo Parker, Ayo, Keziah Jones, Ute Lemper, Richard Bona, Asaf Avidan, Jon Spencer & Blues Explosion

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts del Ciclo Madrid Inquieta.

Ciclo Madrid Inquieta 2014. 1a Edició

Madrid Inquieta, un cicle organitzat per Serious Fan Music i Cultura Inquieta, neix amb l'objectiu d'activar, motivar i recalcar el valor de la cultura musical i de les arts a Madrid, Espanya.

El saxofonista dels Estats Units Maceo Parker, la cantant Ayo, l'africà universal Keziah Jones, la cantant, ballarina i actriu alemana Ute Lemper, el baixista i compositor camerunès Richard Bona, el músic israelià Asaf Avidan o l'americà Jon Spencer amb la banda Blues Explosion (JSBX) participen en aquesta primera edició del cicle que es desenvoluparà de març a maig per diferents espais de la ciutat de Madrid. La Riviera, els teatres Nuevo Apolo i Nuevo Alcalá i les sales But i Joy Eslava entren en aquest circuit musical internacional.

Madrid Inquieta sorgeix de la decisió d'intentar ajudar a revitalitzar la decadent i assetjada escena cultural musical de Madrid, per apropar a Madrid a grans figures de principalment les escenes del jazz i les músiques afro-americanes, per tornara  fer de Madrid una referència internacional en el món de les arts i el divertiment, per a aturar els talants de despreci cap a les arts i les humanitats.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per al Clicle Madrid Inquieta 2014 amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.