Música

Entrades per als concerts de Luz Casal

Intèrprets : Luz Casal

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de la gira de Luz Casal

després de sis anys sense publicar material inèdit, Luz Casal, recentment guardonada amb el Premio Nacional de las Músicas Actuales, reapareix amb doble disc: Almas gemelas. L'artista, nascuda a Boimorto (A Coruña), iniciarà la gira de concerts de presentació del nou treball el març de 2014.

Almas gemelas es publica a la vegada en dos edicions, una composta per 10 cançons en castellà i una altra en la qual s'hi sumaran els set temes que ha gravat en francès, portuguès i italià per a la publicació mondial, conseqüència del seu èxit internacional. Realitzat en els estudis EastWest de Los Angeles, aquest noui treball inclou una composició original de Vangelis i adaptacions de temes escrits per Luigi Tenco, Benjamin Biolay o Antonio Carlos Jobim. Almas gemelas és el 13è àlbum de la seva carrera, que va iniciar amb Luz el 1982, quan es movia amb identitat rockera al costat de músics com Miguel Ríos i Ramoncín i formacions com Leño.

Al premi Rolling Stones per una vida dedicada al rock, el Grammy Llatí honorífic o la Medalla de les Arts de França, Luz Casal ha sumat ara el Premio Nacional de Músicas Actuales.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Luz Casal amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.