Música

Entrades per als concerts de Letz Zep

Entrads para los conciertos de Letz Sep

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Letz Zep.

Letz Zep va néixer amb el propòsit de ser una banda homenatge d'un dels grups de rock més importants que han sorgit en el panorama musical de tots els temps, Led Zeppelin.

El grup homenatge Letz Zep recupera el directe d'aquesta banda i transmet vivament la música i l'ambient que en els seus concerts es creava. No volen suplantar e grup  sinó tot el contrari, el trcaten amb molt de respecte fins i tot Robert Plant ha felicitat a Billy Kulke. Tenen la benedicció de Jimmy Page i Robert Plant que va veure el grup actuant i va dir: "Soy yo en el escenario".

En aproximadament més de dues hores de concert es repassa la discografia de Led Zeppelín amb "Escalera al cielo", "Whole lotta love", "Rock roll", etc…, la llista és molt llarga.

Letz Zep é l'única manera d'escoltar totes les cançons de Led Zeppelin en directe. És un dels millors grups tribut d'Anglaterra i del món. Després de més de 15 gires pel nostre país en els darrers 7 anys. Sempre han tingut una gran afluència de públic i molt bones crítiques de la premsa.

Tots els membres de la banda tenen una llarga carrera musical i molta qualitat. Els uneix l'interès comú de reproduïr la música de Zeppelin. Ja són part del paisatge musical espanyol. Tenen molts seguidors a tot el territori.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Letz Zep amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Dijous 11 de juny 2015 Sevilla (Sevilla) Sala Custom Letz Zep
21:00 Veure la sessió
Dissabte 13 de juny 2015 Málaga (Málaga) Sala París 15 Letz Zep
22:00 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.