Música

Entrades per als concerts de Katie Melua

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Katie Melua - Simplified Tour.

Katie Melua s'embarcarà en una gira europea els mesos de març i abril de 2014, en la qual presentarà un espectacle "simplified" acompanyada només de baix i teclats.

La gira recorrerà diversos països d'Europa a partir del 23 de març, arribant a Barcelona el dia 17 d'abril, San Sebastián el dia 18 i Madrid el dia 19 d'abril, finalitzant a la capital la gira europea.

Aquesta producció simplificada ("simplified tour") se centrarà en mostrar la bellesa de la veu de Katie i la força de les cançons.

"Se que esto me pondrá a prueba como músico, pero me encanta la pureza y desnudez de actuar casi sin ningún acompañamiento. Siempre he incluido uno o dos temas sin casi instrumentos en mis conciertos anteriores, pero nunca he realizado una gira entera así. No hay nada que esconder. Quizás describirlo como acústico no es completamente exacto, puesto que habrá bajo y teclados, por eso la gira se llama "simplified" (simplificada)", explica Katie.

El setembre de'aquest any, Katie va editar el sisè àlbum d'estudi, "Ketevan", que va entrar en les llistes de venda del Regne Unit directament en el lloc número 6. Així Katie s'afegeix a un reduït nombre d'artistes femenines, on hi ha Madonna i Kate Bush, que han aconseguit estar en el top 10 del Regne Unit 6 vegades consecutives. "Ketevan" també va entrar en la primera setmana en els top 10 de França, Polònia, Dinamarca, Alemanya, Holanda i Suissa.

"Estoy increíblemente orgullosa del álbum "Ketevan" y aunque cantaré algunas de las canciones nuevas de este disco, en los conciertos de mi "Simplified tour" también sonaran temas de todos mis discos. Para aquellos que ya conocen mi música, espero que disfrutaran al escuchar las canciones de esta nueva manera. Para aquellos que puedan sentir curiosidad, espero compartir el entusiasmo de descubrir algo nuevo."

Katie actuarà acompanyada de Tim Harries al baix i Mark Edwards als teclats.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Katie Melua - Simplified Tour amb antelació.

Informació Addicional

 • Canvi de dates: Barcelona i Madrid
  • Degut a uns inesperats reajustaments en el calendari de la gira de Katie Melua, es concerts de Barcelona i Madrid canvien de data al mes de juliol.
   Lamentablement, el concert de San Sebastián queda cancel·lat, però s'afegeix una nova data a Valladolid.
   En aquests concerts actuarà la banda al complet.

   Noves dates:
   20 Juliol – Patio de San benito - Valladolid
   22 Juliol – La Riviera, Madrid
   23 Juliol – Sant Jordi Club, Barcelona


   Les entrades per al concert de San Sebastián es podran retornar en els mateixos punst de venda on van ser adquirides.
   Les entrades ja adquirides per als concerts de Madrid i Barcelona seran vàlides per a les noves datesi nou recinte.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.