Música

Entrades per als concerts de James Arthur

Intèrprets : James Arthur

Descripció:

Aconsegueix les entradws pwr als concerts de James Arthur.

7 de febrer'14 - Sala Joy Eslava, Madrid
8 de febrer'14 - Sala Bikini, Barcelona

Nova data: 17 de juliol'14 - La Riviera, Madrid

Després del seu pas el 2012 pel concurs de talents ‘X Factor’ de UK, James Arthur va llançar Impossible, tema que va arribar, en només 5 setmanes, al número 1 al Regne Unit, per a convertir-se en la cançó de més èxit del programa televisiu de tota la seva història, amb més de 2,5 milions de còpies venudes.

El 2013, ja convertit en artista revelació, ha actuat davant de més de 10.000 persones en cada un dels concerts d'estadis que ha ofert per tot el Regne Unit com a artista principal de la gira “The X Factor Live Tour”.

Però l'èxit no es redueix al Regne Unit. Amb Impossible, James Arthur ha conquerit Europa, inclosa Espanya, on ha pujat al primer lloc de la lista de singles d'iTunes.

Dotat d'una veu dolorosa i nostàlgica que destil·la un soul pur i colpidor, l'artista ha anat guanyat seguidors a cop d'autenticitat.

James Arthur torna a actuar a Madrid el proper 17 de juliol.

Després de l'èxit aconseguit en les primeres cites amb el públic de Madrid i Barcelona, el considerat nova icona del pop britànic torna a Madrid per a poder trobar-se amb tots aquells fans que es van quedar sense entrades per als concerts dle mes de febrer. I també per a retrobar-se amb tots els que van tenir la sort de gaudir de dos concerts únics, amb un James Arthur proper que demostra dia a dia que la seva carrera no ha fet més que començar.

Presentarà l'àlbum de debut “James Arthur” que va sortir el passat 5 de novembre

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de James Arthur amb antelació.

Informació Addicional

  • Normativa d'accés al recinte
    • Accés restringit a menors de 18 anys a Madrid i a menors de 16 anys a Barcelona.

  • Entrades per a Grups
    • Icono_grupos
      Si estàs interessat en comprar entrades per a grups, contacta camb nosaltres a través del nostre formulari per a grups. Consulta totes les ofertes disponibles des d'aquí.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.