Música

Entrades per als concerts de Heaven's Basement, Glamour Of The Kill i The Dirty Youth

Entradas para los conciertos de Heaven's Basement

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Heaven's Basement "The Welcome Home Tour", Glamour of the Kill i The Dirty Youth

Heaven’s Basement, Glamour of the Kill i The Dirty Youth, triple cartell de rock dur a Madrid i Bilbao

La banda britànica de hard rock Heaven’s Basement torna al nostre país després d'haver passat per l'Azkena Rock Festival 2013. En aquesta ocasió ho farà dins d'una gira per quinze països europeus que finalitzarà a Bilbao. El ‘Welcome Home Tour’ passarà per Barcelona, Madrid i Bilbao els dies 23, 24 i 25 d'abril de l'any vinent i comptarà amb les bandes Glamour Of The Kill i Dirty Youth com a artistes convidats en totes les dates.

Formats el 2008, data en la que van publicar l'àlbum homòim, Heaven’s Basement són un quartet de hard rock amb un gran directe. Han girat amb bandes del nivell de Bon Jovi, Buckcherry, Papa Roach o Blind Melon rebent l'elogi de crítica i públic. Aquest any han publicat el segon àlbum, ‘Filthy Empire’ (febrer 2013), amb Red Bull Records.

Glamour Of The Kill
, també coneguts per les sigles, GOTK, és una banda de post-hardcore originària de York, Regne Unit, que acompanyarà a Heaven’s Basement en tota la gira de 2014. Amb ells, hi seran els també britènics The Dirty Youth, un quintet de rock i metal amb vocalista femenina que ha estat escollit aquest any com a una de les bandes novells preferides dels lectors de la prestigiosa revista Kerrang!

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Heaven's Basement "The Welcome Home Tour", Glamour of the Kill y The Dirty Youth, amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.