Música

Entrades per als concerts de Gorguts

Entradas para los conciertos de Gorguts

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Gorguts.

Gorguts és una banda de technical death metal/avant-garde metal de Quebec, Canadà.

Gorguts es va formar el 1989 per Luc Lemay (veu/guitarra), Sylvain Marcoux (guitarra), Eric Giguere (baix) i Stephane Provencher (bateria). Van llançar el primer demo, …And Then Comes Lividity, el 1990, el qualels portaria a un contracte amb Roadrunner Records. El primer àlbum, Considered Dead, presenta com a convidats a James Murphy (un solo de guitarra a «Inoculated Life») i a Chris Barnes (veu de fons a «Bodily Corrupted» «Rottenatomy» i «Hematological Allergy»).

El 1993, llencen el segon àlbum, que va ser més experimental i tècnic, anomenat The Erosion of Sanity.

Lemay, l'únic membre original que quedava, va tornar el 1998 a Olympic Records amb una nova al·lineació que consistia en Steeve Hurdle (guitarra), Steve Cloutier (baix, i Patrick Robert (bateria). Van llançar l'àlbum Obscura, el qual explora territori progressiu i avant-garde.

Després d'Obscura, el guitarrista Steve Hurdle va deixar la banda i va ser reemplaçat per Daniel Mongrain de la banda Martyr, i el baterista Patrick Robert va ser reemplaçat per Steve MacDonald. El següent i últim àlbum de Gorguts portava per títol From Wisdom To Hate i el van llançar el 2001. Aquest àlbum és estilísticament una barreja entre els primers àlbums i Obscura. Lemay, el principal escritor de cançons de l'àlbum, va experimentar més amb l'ús de sons, més que amb les notes. L'àlbum va ser més directe i brutal que Obscura, amb seccions més llargues i ràpides de blast beats, i més solos de guitarra.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Gorguts amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 25 de abril 2014 Madrid (Madrid) ShokoLIVE! Gorguts
20:00 Començar la compra

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.