Música

Entrades per als concerts de Gorguts

Entradas para los conciertos de Gorguts

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Gorguts.

Gorguts és una banda de technical death metal/avant-garde metal de Quebec, Canadà.

Gorguts es va formar el 1989 per Luc Lemay (veu/guitarra), Sylvain Marcoux (guitarra), Eric Giguere (baix) i Stephane Provencher (bateria). Van llançar el primer demo, …And Then Comes Lividity, el 1990, el qualels portaria a un contracte amb Roadrunner Records. El primer àlbum, Considered Dead, presenta com a convidats a James Murphy (un solo de guitarra a «Inoculated Life») i a Chris Barnes (veu de fons a «Bodily Corrupted» «Rottenatomy» i «Hematological Allergy»).

El 1993, llencen el segon àlbum, que va ser més experimental i tècnic, anomenat The Erosion of Sanity.

Lemay, l'únic membre original que quedava, va tornar el 1998 a Olympic Records amb una nova al·lineació que consistia en Steeve Hurdle (guitarra), Steve Cloutier (baix, i Patrick Robert (bateria). Van llançar l'àlbum Obscura, el qual explora territori progressiu i avant-garde.

Després d'Obscura, el guitarrista Steve Hurdle va deixar la banda i va ser reemplaçat per Daniel Mongrain de la banda Martyr, i el baterista Patrick Robert va ser reemplaçat per Steve MacDonald. El següent i últim àlbum de Gorguts portava per títol From Wisdom To Hate i el van llançar el 2001. Aquest àlbum és estilísticament una barreja entre els primers àlbums i Obscura. Lemay, el principal escritor de cançons de l'àlbum, va experimentar més amb l'ús de sons, més que amb les notes. L'àlbum va ser més directe i brutal que Obscura, amb seccions més llargues i ràpides de blast beats, i més solos de guitarra.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Gorguts amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.