Música

Entrades per als concerts de Gamma Ray

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per als concerts de Gamma Ray .

La història del power metal va de la mà de Kai Hansen; després de fundar i fer història amb Helloween als 80, va haver d'abandonar per diferències amb els altres integrants. L'any 1989 va fundar Gamma Ray per a donar llibertat a la seva vena artística i el primer resultat va ser 'Heading For Tomorrow'.

Els anys passaven i l'èxit augmentava deixant autèntiques joies com 'Land Of The Free', 'Somewhere Out In Space' o 'Powerplant'. Les gires i els discos es succeïen i, gràcies a això, el reconeixement a la història del power metal i a l'escena era tota una realitat. Després de mantenir-se amb la mateixa formació durant uns anys, varen donar la benvinguda recentment a Michael Ehré a la bateria, duent amb ell nous aires a la banda.

L'any passat, i després de la primera part d'èxit, Gamma Ray es va unir a Helloween al Hellish Rock Tour II, començant pel nostre país i sent un èxit novament.

Gamma Ray tornarà novament a Espanya per a presentar-nos el seu nou treball 'Empire Of The Undead', del qual ja tenim un parell d'excel.lents avenços a l'EP 'Master Of Confusion'.

Troba les entrades per als concerts de Gamma Ray .

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.