Música

Entrades per al XVI Festival de Música Clàssica - Castell de Santa Florentina

Entradas para el Festival Castell de Santa Florentina 2014

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al XVI Festival de Música Clàssica - Castell de Santa Florentina 2014.

Quinze anys han passat des d'aquell 3 de juliol de 1999 quan Ainhoa Arteta inaugurava el primer Festival de Música Clàssica Castell Santa Florentina. Probablement alguns de vostès ho conserven a la seva memòria. Cent trenta concerts s'han celebrat des de llavors fins al dia d'avui. Celebracions tan sols possibles gràcies a la col·laboració i confiança que ens han concedit els patrocinadors privats, les diferents institucions polítiques tant municipals com a estatals, i sobre tot, a la fidelitat de tots vostès que ens han honrat amb la seva presència al llarg de tots aquests anys.

La música és cultura, i la cultura és un dret del que gaudeix tot ciutadà a una societat democràtica, per la qual cosa, malgrat els difícils moments que tots travessem, amb gran sacrifici, treball i molta il·lusió hem elaborat un programa que esperem desperti l'interès de tots vostès.

Un any més, en nom de tots aquells que fem realitat el Festival, els agraïm la seva assistència i els donem la benvinguda a partir del 19 de juliol.

19 de juliol - Gala de Duos (Concert inaugural
26 de juliol - Recital de piano de Tomoaki Yoshida
02 d'agost - Nova Orquestra de Cambra Germans Pla
08 d'agost - Sabine Grofmeier (clarinet) & Camerata España
09 d'agost - Recital Lírico
13 d'agost - Quartet Gerhard & Daniel Blanch piano)
15 d'agost - Johann Strauss Chamber Orchestra Horst Sohm (director)
16 d'agost - Concert de clausura Gala de Tenors: Albert Deprius-Josep Fadó-Airam Hernández i Ricardo Estrada (piano)

Una acurada programació musical és una de les raons de la ràpida consolidació del Festival. Aquesta és seleccionada amb el màxim rigor, escollint els millors artistes del moment, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional.

Un camí flanquejat per torxes i una acurada il·luminació dels jardins i exteriors condueix des de l'entrada del recinte fins a la porta principal del Castell.
El Festival se celebra en un espectacular Pati d'Armes envoltat pels murs i torres del Castell, lloc idoni per la seva espectacularitat i excel·lent acústica.

No te'l perdis i aconsegueix les entrades per al XVI Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina 2014 amb antelació.

 

Promocions i Ofertes

  • Promoció exclusiva per als socis del Club el Meu Ticketmaster!
    • 20%  de descompte per a totes les funcions. Despeses no incloses.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.