Música

Entrades per al Festival Contempopránea 2014

Intèrprets : The Horrors - Maximo Park - Russian Red - Sidonie - Izal - The Third Twin DJs - Burgim - Love of Lesbian - The Pains of Being Pure At Heart - Fuel Fandango - El Columpio Asesino - Veronica Falls - The Zoombie Kids - Happy New Year - Niños Mutantes - Pony Bravo - Maika Makovski - Kokoshca - Klein - Supertennis - La Habitación Roja - Exsonvaldes - Automatic - Leon Benavente - Odio Paris

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al Festival Contempopránea 2014.

Contempopránea 2014, un festival delicatessen per a gaudir de la música amb comoditat i sense esperes, en dos marcs incomparables: l'Alcazaba de Badajoz i Las laderas del Castillo de Alburquerque.

Contempopránea ha vingut marcant una important diferència amb el concepte extès de festivals que venen multitudinaris aforaments com a mostra del poder de convocatòria, amb ofertes agressives, però descuidant la comoditat de l'espectador. Que "lo barato siempre sale caro" és quelcom que es cumpleix la majoria de les vegades i també en els festivals.

Els contempopráneos gaudeixen al 100% assistint als concerts de manera relaxada, sense esperes interminables fent cues per a prendre una copa, per a sopar o per anar al lavabo. Perquè Contempopránea té un ambient únic, cordial, gairebé familiar, de bon rotllo entre el públic, artistes i locals.

Aquest concepte diferenciador , juntament a un cartell artístic de qualitat i en un marc incomparable, són les principals senyals d'dentitat que Contempopárnea exten el 2014 a un segon nou marc, l'Alcazaba de Badajoz, un indret, que a l'igual que Las Laderas del Castillo de Alburquerque, l'ubicació de sempre, conjuga la màgia patrimonial amb la comoditat per als assistents.

Contempopránea Badajoz, 6 i 7 de juny.
Cartel: The Horrors - Maximo Park - Russian Red - Sidonie - Izal - The Third Twin DJs - Burgim - Love of Lesbian - The Pains of Being Pure At Heart - Fuel Fandango - El Columpio Asesino - Veronica Falls - The Zoombie Kids - Happy New Year
Declarada Monument Històrico-Artístic, l'Alcazaba de Badajoz és considerada una de les millors d'Espanya i és de les més grans del món. Aquest marc  excepcional, acollirà la cita de juny del festival Contempopránea, comptat amb la participació d'algunes de les bandes més destacades de l'indie nacional i internacional. Un entorn també màgic, que conserva l'esperit, l'encant i la comoditat que caracteritzen a Contempopránea.

Contempopránea Alburquerque, 25 i 26 de juliol.
Cartel: Niños Mutantes - Pony Bravo - Maika Makovski - Kokoshca - Klein - Supertennis - La Habitación Roja - Exsonvaldes - Automatic - Leon Benavente - Odio Paris.
Alhora que conserva la seu clàssica del festival, el passeig de las Laderas, amb un aforament limitat a dos mil persones, el festival incideix en major mida a partir d'aquesta edició en una de les seves senyals d'identitat, l'esperit pioner i avantguardista, apostant decididament per la nova escena independent nacional, a la qual ha vingut dinamitzant des de l'any 1996, i contribuir així en la regeneració de l'escena indie espanyola. Una cita imprescindible per a conèixer els noms de demà, amb alguns dels grups nacionals de major prestigi.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per al Festival Conempopránea 2014 amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.