Música

Entrades per a les Festes de Primavera 2014: Melendi, Rosendo, Mägo de Oz

Entradas para Festes de Primavera 2014

Descripció:

Aconsegueix les entrades per a les Festes de Primavera de l'Hospitalet 2014

Melendi i Rosendo + Mägo de Oz a les Festes de Primavera de l’Hospitalet 2014

Un any més, arriben a La Farga els concerts de les Festes de Primavera de l'Hospitalet, amb dues vetllades de música en directe els dies 25 i 26 d'abril protagonitzades per Melendi i Mägo de Oz + Rosendo, respectivament.

Amb motiu de l'èxit dels deu anys de gires per Espanya i Llatinoamèrica, Melendi torna amb un nou show molt especial per als seus fans, en la que serà la primera data de la gira 10 Aniversario: una espectacular posada en escena de llums i so, amb u el·laborat repertori de canóns que portaran grans records als que hi eren des de l'inici. El divendres 25 d'abril, l'artista repassarà durant 2 hores els temes més emblemàtics de tots els discos i,a més, promet alguna sorpresa. L'asturià estrenarà la gira 10 Aniversario a La Farga.

D'altra banda, el dissabte 26 d'abril proposa un explosiu doble cartell amb els sons més durs i urbans de l'escena espanyola. El mestre Rosendo, un clàssic incombustible que compta com a triomfs totes les actuacions, presentarà l'àlbum Vergüenza Torera en la gira Mentira Me parece... I a més, Mägo de Oz arribaran a La Farga per a estrenar el nou treball discogràfic Hechizos, Pócimas y Brujería, en un concert que també inclourà molts dels seus grans èxits.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per a les Festes de Primavera de l'Hospitalet 2014 amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.