Música

Entrades per als concerts d'Europe

Intèrprets : Europe

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d'Europe.

Després de l'exitosa gira que van fer aquest estiu amb Def Leppard i Whitesnake, Europe tornen la propera primavera per a presentar l'últim treball "Bag of Bones" a Madrid, Bilbao i Barcelona.

Formats en el nord d'Estocolm a principis dels 80, Europe s'anomenaren inicialment "Force". Kes seves influències en aquell moment van ser Thin Lizzy, UFO i Michael Schenker Group.

Fins ara, Europe ha gravat nou àlbums d'estudi i ha venut més de 15 milions de discos. Els èxits més importants inclouen "The Final Countdown", "Rock The Night", "Carrie" i "Superstitious".

Després d'una aturada als 90, Europe van tornar el 2004 amb l'àlbum "Start From The Dark". Des del nou mil·leni, Europe ha editat 4 àlbums d'estudi, 2 DVDs en directe i han realitzat extenses gires per tot el món.

L'últim treball d'Europe, "Bag Of Bones" (2012), és el 9è àlbum d'estudi. El primer single extret d'aquest nou àlbum va ser "Not Supposed To Sing The Blues", tot un èxit a les llistes de vendes. El disc ha estat produit per Kevin Shirley i el gran guitarrista de blues, Joe Bonamassa, ha posat el toc tan tocant la guitarra en el tema que dóna títol al disc, "Bag of Bones".

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts d'Europe amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.