Música

Entrades per als concerts d'Ed Sheeran

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d'Ed Sheeran.

Ed Sheeran anuncia les dates de la propera gira europea que recalarà per primera vegada al nostre país. L'artista britànic actuarà el 24 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona i el 25 de novembre al Palacio de los Deportes de Madrid.

La vida d'Ed Sheeran ha canviat molt des que dormaa en el sofà dels seus amics i recorria els carrers amb la motxilla venent els propis cd's. Si el 2011 va fer 300 concerts en indrets petits, pocs anys després s'exhaurien les entrades incloent cinc Hammersmith Apollo durant l'última gira al Regne Unit. El britànic no només gaudirà d'aquest èxit en el seu  país natal sinó a mig món.

L'any 2011 Ed Sheeran va publicar el primer disc amb una de les grans companyies discogràfiques després d'haver editat una sèrie d'EP’s a través de segells independents. L'àlbum anomenat '+’ es va llançar al Regne Unit el setembre de 2011. Des d'aleshores ha acumulat 6 Discos de Platí gràcies a les vendess de gairebé 2 milions de còpies, va entrar directament al nº1 de les llistes angleses i va tornar a pujar al primer lloc a principis de 2012. Això, afegit als 2.8 milions de singles venuts li van proporcionar un récord històric per a un solista masculí amb un primer àlbum al Regne Unit. A més, el seu treball ha estat premiat amb dos BRIT Awards per “Mejor Artista Masculino” i “Artista Revelación” i el prestigiós reconeixement Ivor Novello Award per ‘The A Team.’

El 2013, Ed Sheeran va iniciar la conquesta del mercat nord-americà. Es va embarcar en una gira de 70 concerts pels Estats Units amb Taylor Swift i va col·laborar amb ella en el single ‘Everything Has Changed’. A més de rebrer una nominació als Grammy, va exhaurir tres concerts al Madison Square Garden de Nova Iork.

Tornem a l'actualitat. Ed Sheeran torna sense mostrar indicis de baixar el ritme; durant la primera setmana de gener de 2014 va anunciar la primera gira pel Regne Unit des de 2012, una gira que inclou quatre concerts a l'O2 Arena. A més, ha acabat el nou àlbum que veurà la llum a l'estiu i molt aviat es desvetllaran les primeres cançons d'aquest nou treball.

Quan se li pregunta per aquesta nova gira europea, Ed Sheeran comenta: ‘ Me encanta estar de gira por Europa, ha pasado mucho tiempo desde la última vez y estoy con muchísimas ganas de empezar!”

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts d'Ed Sheeran con antelación.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.