Música

Entrades per als concerts de Clean Bandit

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Clean Bandit.

19 de novembre – Sala Razzmatazz, Barcelona
20 de novembre – Sala Arena, Madrid


Es podria definir a Clean Bandit com a una banda britànica formada per 4 membres principals, que acostumen a trucar a col·laboradors vocals per a crear un so molt particular. I és cert. Però Clean Bandit és això i molt més. El personal xoc de sons, amb un ritme de cordes influenciat per Massive Attack, o aquells directes en els quals tothom balla embogit, també diuen molt d'aquests quatre joves anglesos que van començar tocant com a un quartet de corda tradicional sota el nom de Chatto Quartet ja fa més de cinc anys. L'evolució els ha portat a aconseguir un gir tan sorprenent en el seu so que els converteix en una d'aquelles bandes a les que no convé perdre'ls-hi la pista.

Mozart's House va ser el single debut, publicat el 2012 per Incredible Industries, el propi segell, queva comptar amb l'ajut de DJ's de la talla de Nick Grimshaw, Anie Mac, Rob Da Bank, Huw Stephens, John Kennedy, Edie Temple Morris i Fearne Cottons. Durant aquell any van ser els teloners de Redlight, Bib Boi i Rudimental i van actuar a la Secret Garden Party, Bestival i al Field Day Festival de Londres.

A més del particular so, una altra de les característiques que defineix el grup és, sens dubte, la factura dels videoclips. Tots han estat realitzats per ells mateixos, destacant per l'originalitat, qualitat i magnetisme aparts iguals i que han cridat l'atenció molt ràpidament, fins al punt que UK Shanty, lel segon single, va comptar amb la presència de la supermodel Lily Cole, va ser comisionat per Channel 4 i es va estrenar en el programa Random Acts en 2013.

El gener de 2014 aconsegueixen entrar en els primers llocs de les llistes britàniques amb Rather Be, èxit que en molt poc temps es replica a Finlàndia, Bèlgica, Holanda, Irlanda, Alemanya, França i ttos els països escandinaus. I el videoclip s'estrena a la web de The Guardian.

Quin és el secret per al qual una banda jove i pràcticament desconeguda, hagi aconseguit ser una de les entrades més potents a nivell europeu?

El grup defensa un concepte artístic global. Els components Grace Chatto i Milan Neil Amin-Smith tocaven junts fins que Jack Patterson, un amic de Grace, va gravar una de les actuacions i hi va afegir bases electròniques de collita pròpia. Aquella va ser la base de Clean Bandit, que més tard es va acabar de completar amb l'arribada del bateria Luke Petterson.

L'àlbum de debut New Eyes, es va publicar el passat 2 de juny i va entrar directe al número 1 de vendes al Regne Unit.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Clean Bandit amb antelació.

Informació Addicional

 • Normativa d'accés al recinte
  • Madrid - Sala Arena
   Prohibit l'accés als menors de 18 anys.

   Barcelona - Sala Razzmatazz
   Per al concert de Barcelona, els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.