Música

Entrades per als concerts de Butcher Babies

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Butcher Babies .

Feia molt de temps que la moguda escena musical de Los Angeles no ens descobria una banda tan excitant com Butcher Babies. Heidi Shepherd (vocalista), Carla Harvey (vocalista), Jason Klein (baix), Henry Flury (guitarra) i Chris Warner (bateria) varen formar la banda l'any 2010 i des de llavors la seva carrera ha estat meteòrica.

Al novembre del 2012 varen signar un contracte amb Century Media. Fins i tot abans de posar-se a gravar el que seria el seu debut, varen rebre la invitació de Marilyn Manson per a estar durant dos mesos tocant per tots els EUA. Un cop acabat aquest periple sí que varen poder posar-se a les ordres de Josh Wilbur per a gravar el que ha estat el seu primer àlbum, 'Goliath'.

La expectació i el treball dur que havien fet tocant a un munt de llocs es materialitzava amb l'entrada de l'àlbum a la llisa de venes de la prestigiosa revista Billboard i amb unes crítiques que posen de manifest l'extraordinari treball creatiu d'una banda que va més enllà del seu impacte visual.

Malgrat que la seva posada en escena ara s'ha relaxat una mica, no ho ha fet la seva música i per això han compartit escenari amb bandes com Rob Zombie, Five Finger Death Punch, Machine Head, Mastodon.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Butcher Babies .

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.