Música

Entrades per als concerts de Boyce Avenue

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Boyce Avenue.

15 de març - Joy Eslava - Madrid
16 de març - Bikini - Barcelona


La banda Boyce Avenue, d'origen portorriqueny i assentada a Florida, formada pels germans Manzano, sorgeix el 2007 com a un veritable fenòmen a la xarxa després de pujar vídeos de les seves cançons i de versions d'altres artistes al seu canal Youtube.

En molt poc temps aconsegueixen 10.000.000 de visionats d'algunes de les versions, 1.000.000.000 de visionats del seu canal de Youtube i 4.250.000 suscriptors, 500.000 seguidors a Twitter, més de 2.000.000 a Facebook…. Tot un fenòmen que els va permetre llençar el primer àlbum All You're Ment To Be el 2008 i un segon, All We Have Left, el 2010 i sortir a girar fora de USA, on no havien parat de fer-ho durant els anys anteriors.

Ara, després d'exhaurir totes les entrades de la gira de tardor  a USA, Canadà, Brasil, UK i Irlanda i després de passar com a ‘coaches’ de l'edició americana d'X Factor, anuncien la sortida d'un nou single One Life que s'edita en 3 Peace Records, la seva companyia i que servirà com a avançament del proper treball discogràfic previst per al 2014.

En paral·lel anuncien les primeres dates a Madrid i Barcelona dins d'un tour que també els portarà a altres ciutats europees com Lisboa, Zurich, Munich, Berlín, Hamburg o Amsterdam a la primavera del proper any.

Aquí podeu veure el videoclip de One Life, els beneficis del qual aniran íntegres a l'ONG Pencils of Promise.

 


No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Boyce Avenue amb antelació.

Información Addicional

  • Normativa d'accés al recinte
    • Prohibit l'accés a menors de 18 anys (Joy Eslava, Madrid) i a menors de 16 anys (Bikini, Barcelona)

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.