Música

Entrades per al concert de Beyoncé - Mrs. Carter Show World Tour 2014

Intèrprets : Beyoncé

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al concert de Mrs. Carters Show World Tour 2014 starring Beyoncé.

Únic concert a Espanya!
Barcelona - 24 de marzo – Palau Sant Jordi

Entrades a la venda el dimecres, 18 de desembre.

Beyoncé anuncia les dates de la propera gira a Europa per a 2014. The Mrs. Carter Show Eorld Tour 2014, una gira que durarà cinc setmanes amb un total de 16 concerts, passarà per Portugal, Regna Unit, Espanya, Irlanda, Holanda, Bèlgica i Alemanya. A Espanya, tindrem oportunitat de veure un impressionant nou show en un únic concert que tindrà lloc el 24 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona. Beyoncé tocarà entre tots els shows quatre nits a l'O2 de Londres i 3 més a l'O2 de Dublín. La gira començarà el 20 de febrer a Glasgow i s'acabarà el 27 de marzo a Lisboa.

Les entradas per al concert de Barcelona es podran adquirir a partir de les 10h del dimecres, 18 de desembre, a internet en aquesta pàgina, per telèfon al 902 15 00 25 i a través de la xarxa Ticketmaster. El preu de les entrades serà de 55, 75, 90 i 100€ per a les entrades de seient reservat i 90€ també per a les entrades de pista (despeses de gestió no incloses).

Beyoncé
guanyava fa només un mes el premi el “Millor Directe” als MTV European Music Awards, i la veritat és que no és per a menys. Els van tenir l'oportunitat de veure-la en l'anterior gira el 2009 saben el que ens espera. i és quelcom tan espectacular com això:

The Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé
Únic concert a Espanya
Dilluns, 24 de març de 2014 - Palau Sant Jordi - Barcelona


No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per al concert de Beyoncé - Mrs Carter Show World Tour 2014 amb antelació.

Informació Addicional

 • Premium Golden Ticket, Golden Pre-Party
  • Beyoncé arriba amb la nova gira “The Mrs. Carter Show World Tour” per a regalar talent i energia. No et perdis aquest únic concert en el nostre país i gaudeix de la millor manera possible amb el VIP Package que millor s'adapti a les teves preferències. Podràs accedir al recineo sense cues, gaudir d'una festa prèvia al concert i comptaràs amb l'atenció personalitzada de l'equip de First Golden Ticket. Perquè ho recordis bé un fotògraf professional farà un reportatge gràfic del nostre photocall i et regalarem una acreditació commemorativa del concert.

   Consulta què inclou cada tipus d'entrada:

   Premium Golden Ticket
   Palau Sant Jordi - Barcelona

   24 de març de 2014
   més informació
   Golden Pre-Party
   Palau Sant Jordi - Barcelona

   24 de març de 2014
   més informació

    

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.