Música

Entrades per als concerts de Backstreet Boys - In a World Like This Tour

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts de Backstreet Boys - In  a World Like This Tour.

Backstreet Boys - In a World Like This Tour
Per primera vegada en gairebé 10 anys, els 5 membres de BSB junts una altra vegada!


Dimecres, 19 de febrer de 2014 – Palacio Vistalegre – Madrid
Dijous, 20 de febrer de 2014 – Sant Jordi Club - Barcelona

Backstreet Boys
anuncien les dates de la Gira Europea per a presentar el nou àlbum d'estudi, “In A World Like This”. La gira començarà el 18 de febrer a Lisboa, i arribarà a Espanya el dia 19 al Palacio Vistalegre de Madrid i un dia més tard, el 20 de febrer, al Sant Jordi Club de Barcelona. Seran un total de 27 concerts, en una gira que els portarà pels millors escenaris d'Europa i que finalitzarà el 5 d'abril amb l'últim show a Manchester.

Després de l'última gira el 2011, l'exitosa “NKOTBSB”, el retorn de Kevin Richardson a la banda soposa una gran oportunitat per a poder veure de nou els cinc membres originals junts després de gairebé deu anys.

El preu de les entrades per a Madrid serà de 44€ i 48€ per a les Entradas de Grada i 44€ també per a les Entradas de Pista i per a Barcelona el preu serà de 45€, Entrada General (despeses de gestió no incloses).

Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean i Kevin Richardson celebren aquest any el vintè aniversari. Des que el 1993 es presentessin al món des d'Orlando (Florida) “los chicos de la calle de atrás” s'han consagrat com a la “boy band” de més èxit de la història de la música pop, amb hits tan imprescindibles com “I Want It That Way”; “Everybody (Backstreet Back)” o “As Long As You Love Me”, entre molts d'altres, que els han portat a vendre més 130 milions de discos arreu del món. En reconeixement a la brillant trajectòria, des d'aquest any compten amb una estrella al Hollywood Walk Of Fame.

Sobre l'anunci de la nova gira el grup ha dit “Estamos emocionados con nuestro regreso a Europa como parte de la gira mundial y que nuestros fans tengan la oportunidad de volvernos a ver a los cinco juntos. The original Backstreet’s Back!

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts de Backstreet Boys - In a World Like This Tour amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.