Música

Entrades per als concerts d'Architects

Intèrprets : Architects

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d’Architects.

Els britànics Architects ens presentaran el sisè disc d’estudi l’abril de 2014

Sorgits el 2004 a Brighton, Anglaterra, Architects són una banda de metal i hardcore que destaca per una trajectòria molt prolífera, tant en el tema discogràfic com en l’activitat dels directes. El quartet compta amb cinc discos d’estudi (‘Nightmares’, 2006; ‘Ruin’, 2007; ‘Hollow Crown’, 2009; ‘The Here And Now’, 2011 i ‘Daybreaker’, 2012), a més d’un EP compartit amb el grup Dead Swans, de 2008.

Acaben de publicar el documental auto-editat ‘One Hundred Days’, que, dirigit per Tom Welsh, mostra a la banda durant l’‘Architect’s Almost World Tour’. Quan van aconseguir recaptar via Crowdfunding la quantitat necessària per a publicar la pel•lícula, ho van celebrar regalant als seguidors el tema inèdit‘Black Blood’, que van penjar a la xarxa.

Aquestes últimes setmanes la banda ha entrat a l’estudi per gravar el que será el sisè disc d’estudi, que presentaran en una extensa gira l’any viennt coincidint amb el desè aniversari i arribaran a l’abril a Barcelona, Madrid (dimecres 9, Sala Caracol) i Bilbao (dijous 10, Kafe Antzokia). En aquest tour, a més, Architects comptaran amb dues bandes convidades que faran dels concerts, mini-festivals de hardcore i metal.

En els nou anys de trajectòria, Architects han recorregut les sales, locals de concerts, festivals i pavellons de mig món. Han estat comparats amb The Dillinger Escape Plan, Converge o Gojira, han compartit escenari amb artistas com Enter Shikari o Protest The Hero (amb qui s’embarcaran en una gira pels Estats Units durant els últims mesos del 2013) i han actuat en festivals de la talla de Download. Amb Architects pots tenir del cert que el millor encara està pendent d’arribar. Ho podrem comprobar el proper mes d’abril a Barcelona, Madrid i Bilbao.

Architects + 2 bandes convidades
9 d’abril – Sala Caracol – Barcelona
10 d’abril – Kafe Antzokia – Bilbao

No t’ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts d’Architects amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.