Música

Entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone.

Divendres, 7 de novembre – La Riviera – Madrid

Favorits de gent com Fran Healy, els germans més folkies d'Austràlia tornen al nostre país la propera tardor. Podrem veure a Angus and Julia Stone el divendres 7 de novembre a la sala La Riviera de Madrid.

Després de la darrera visita, a l'abril de 2011, al nostre país, Angus & Julia Stone tornen a Madrid i Barcelona per a presentar-nos en directe el nou àlbum “Angus & Julia Stone”, produït per Rick Rubin i que es publicarà el proper 1 d'agost, a més de afalagar-nos amb algunes de les millor i més clàssiques composicions.

Els germans Stone, han conreat una exitosa carrera de crítica i públic tant com a duo, deixant llegats meravellosos de la talla de “A Book Like This” i “Down The Way”, com amb les més recents aventures en solitari. Gràcies al productor dels Estats Units Rick Rubin (Jay Z, Beastie Boys, Johnny Cash, etc.), Angus & Julia Stone tornen amb un àlbum homònim, després de molt temps de treball a les ordres del prestigiós productor, que no dubta a afirmar: “Este álbum es extraordinario. Angus and Julia son músicos verdaderamente únicos, auténticos y puros, que hacen las cosas desde el corazón. Nunca he trabajado antes con nadie así.”

Durant tot l'estiu, la recuperada banda girarà pels Estats Units i Austràlia, a més seran protagonistes dels principals festivals musicals d'Europa. Angus and Julia Stone tornen a posar-se en marxa i nosaltres no ens ho perdrem.

No t'ho perdis i aconsegueix les entrades per als concerts d'Angus and Julia Stone amb antelació.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 07 de novembre 2014 Madrid (Madrid) La Riviera Angus and Julia Stone
21:30 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.