Música

Entrades per als concerts d'Abraham Mateo

Entradas para los conciertos de Abraham Mateo

Descripció:

Les entrades per a Abraham Mateo ja estan disponibles en aquesta mateixa pàgina web. Torna el nou fenomen de masses amb la gira de promoció del seu segon disc, Who Am I, que s'ha convertit en tot un èxit.

El primer senzill de l'àlbum, All The Girls (La La La), s'ha situat entre els més venuts en les llistes de singles a Espanya i el videoclip de la cançó té gairebé 2 milions de visualitzacions en sol dues setmanes, a més de ser trending topic en diverses ocasions.

El segon llarg d'Abraham Mateo arriba després del seu debut, AM, disc d'or, un any després. Dotze composicions, quatre més en l'edició Deluxe, formen Who Am I que Abraham Mateo va gravar a Los Angeles després de realitzar alguns esbossos durant 2013.

A la ciutat “angelina”, Abraham Mateo va comptar amb grans col•laboracions per a l'àlbum: Damon Sharpe (Jennifer Lopez, Kylie Minogue), Lauren Christy (Enrique Iglesias, Rihanna, Britney Spears) o Andre Merrit (Chris Brown).

Convertit en una de les figures adolescents més importants del pop a nivell mundial, amb Who Am I, l'artista gadità té previst portar el seu tour per tot el món. Cal destacar que actualment compta amb 31 clubs de fans a tot el món.

Un any espectacular el de 2014, ja que Abraham Mateo, a més de publicar el seu segon àlbum, ha estat teloner de la boyband internacional One Direction a Llatinoamèrica, a Barcelona i a Madrid. A més, es publica i>Abraham Mateo. I AM, la biografia oficial del cantant gadità i el documental del nou disc.

Si ja et va agradar en la seva primera gira, segur que Abraham Mateo ho farà de nou amb Who Am I. Ja estan disponibles en aquesta mateix web les entrades per veure’l en directe. No t'ho perdis.

Selecciona la sessió en què vols veure l'espectacle

Data Població Recinte Sessions
Divendres 01 de maig 2015 Madrid (Madrid) Barclaycard Center Ring Abraham Mateo
20:00 Veure la sessió
Diumenge 17 de maig 2015 Benidorm (Alicante) (Alicante/Alacant) Benidorm Palace Abraham Mateo
19:30 Veure la sessió
Divendres 05 de juny 2015 Sevilla (Sevilla) Auditorio FIBES Abraham Mateo
20:00 Veure la sessió
Dissabte 27 de juny 2015 Torremolinos (Málaga) (Málaga) Audit. Príncipe de Asturias Abraham Mateo
20:30 Veure la sessió

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.