Música a Cartagena

Entrades per Benjamin Clementine a La Mar de Músicas

Benjamin Clementine

Descripció:

Ja pots adquirir entrades per al concert de Benjamin Clementine .

És una de les grans apostes del Festival La Mar de Músicas 2014. Benjamin Clementine és un nou cantautor anglès d'origen ghanès. La seva història és commovedora ja que als 20 anys, després de tenir alguns conflictes amb el seu company de pis, va marxar a Paris on, durant un temps, va practicar la rutina de dormir a les estacions del metro.

La seva trista història es plasma en la seva música, plena de sentiments, soledat i un ferm malestar intern. Va ser descobert per un col.laborador del segell independent francès Ekleroschock cantant al metro versions de gent com James Brown, Nina Simone o Bob Marley.

Després Clementine va començar a presentar-se a petits locals a París. Ben aviat va aconseguir el reconeixement de l'escena local i finalment és conegut com 'The French's English revelation'.

'Cornerstone' és el seu primer disc EP, només tres cançons, la seva veu i un piano són suficients per a moure fibres profundes, allà està tot el sentiment que ha viscut i que sap deixar ben clar a les seves lletres: 'I am lonely, in a box of stone, this is the place I know I belong'.

Actualment Benjamin Clementine té 24 anys i el seu futur està ple de plans, incloent una gira amb la BBC Concert Orchestra.

Troba les entrades per al concert de Benjamin Clementine .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dimarts 22 de juliol 2014 Benjamin Clementine
21:30 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.