Música a Cartagena

Entrades per Drilo Tour Presenta The Kids Band a Auditorio EL BATEL. SALA A

The Kids Band

Descripció:

Compra ara les entrades per a The Kids Band .

The Kids Band és un espectacle musical per a gaudir en família amb les millors cançons d'Andrés Messeguer. Explica la història d'uns amics que es reuneixen totes les tardes al parc del seu barri per a composar cançons, jugar, fantasiejar. A mesura que van apareixent més amics s'afegeixen fins a formar una petita banda musical que participa a un xou televisiu. Finalment, aconsegueixen triomfar i assolir el seu somni: gravar un disc amb les seves pròpies cançons.

Veus en directe recolzades per una estètica espectacular, amb tocs moderns i trencadors, propis dels concerts de les grans estrelles.

Les cançons parlen de temes infantils. S'evoca a animals com ara: un elefant, una girafa, un cocodril, com els números, els dies de la setmana...

La posada en escena és una aposta molt visual. L'escenografia es centra en una gran escalinata de graons i.luminats, al costat d'una pantalla LED de 6x2 m que recolza visualment la trama, amb impressionants animacions, efectes de llum i color per a crear diferents atmosferes a la història.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a The Kids Band amb antelació.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Diumenge 10 de agost 2014 Drilo Tour Presenta The Kids Band
20:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.