Música a Calella de Palafrugell

Entrades per Bryan Adams a Jardí Botànic de Cap Roig 2014

Descripció:

Compra ara les entrades per al concert de Bryan Adams .

Una de les grans llegendes del rock internacional, reinterpreta els seus temes més clàssics en un concert acústic irrepetible.

Bryan Adams continua presentant amb un gran èxit la seva gira de concerts acústics The Bare Bones Tour pels escenaris més emblemàtics dels Estats Units i d'Europa. Es tracta d'un concert íntim que enguany el públic del Festival de Cap Roig tindrà l'oportunitat de viure en directe.

La gran estrella canadenca del rock mundial reinterpreta els seus grans èxits i els dóna un nou gir en un espectable pel qual ha rebut les millors crítiques de la premsa i l'aplaudiment del públic. Entre els clàssics que s'inclouen en el repertori de la seva gira acústica destaquen 'Cuts Like a Knife', 'Summer of '69', 'Kids Wanna Rock', 'Can't Stop This Thing We've Started', '(Everything I Do) I Do It for You', 'Open Road' o 'Thought I'd Seen Everything', entre d'altres.

L'artista està considerat com un dels grans compositors del nostre temps, amb més de seixanta-cinc milions de discos venuts i innombrables reconeixements.

A Cap Roig, Bryan Adams interpretarà els seus temes tal com es van crear originalment, però adaptats a un format nou en directe, gràcies a la seva guitarra, una harmònica i la seva pròpia veu.

Ja estan a la venda entrades de música per al concert de Bryan Adams .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dijous 07 de agost 2014 Bryan Adams
22:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.