Música a Barcelona

Entrades per Els Músics de Bremen a Gran Teatre del Liceu

Descripció:

Aconsegueix les entrades per a Els Músics de Bremen .

Espectacle de dansa que reelabora el conte infantil Els músics de Bremen, la història d'uns animals maltractats pel seus amos que es rebel.len contra aquest situació i que amb el seu enginy i la seva unió hi troben una sortida.

'Els músics de Bremen és, tanmateix, una d'aquelles rondalles que arrenquen amb l'impuls d'una gran expectativa: l'acompliment d'unes aspiracions, d'uns somnis, d'unes il.lusions... Però, com és el cas de tants ideals, tot d'una, s'esfumen o s'obliden, davant de les "faves contades" que sorgeixen al pas.

En aquesta ocasió i en escena, la mestra de dansa, rondallaire, aposta per una altra via resolutòria on volar no està renyit amb tocar de peus a terra. Qui millor, si no, que els ballarins i les ballarines per palesar-nos aquesta il.lusió?

La música, la dansa i els titelles, com a components essencials, es conjuguen en aquesta posada en escena a la recerca d'un espai expressiu comú, on l'abstracció, el suggeriment i fins i tot els trets il.lustratius, s'hi fan presents i es comparteixen en pro d'una narrativa dramàtica; un espectacle de dansa-teatre, adreçat al públic escolar i familiar i molt especialment, als més menuts'. (Joan-Andreu Vallvé).

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per a Els Músics de Bremen amb antelació.

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Diumenge 25 de maig 2014 Els Musics de Bremen
11:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.