Música a Barcelona

Entrades per Gala Española a Gran Teatre del Liceu-Altres promotors

Gala Española

Descripció:

Aconsegueix les entrades per al concert de Gala Española .

La Gran Gala Espanyola descriu Andalusia a través de les cordes d'una manera meravellosa i inequívoca, duent a l'escenari el cor d'Espanya. Amb una música inspirada en la pura tradició i en les millors melodies, el llustrós to de guitarra i la seva energia rítmica copsen els sons i el sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho, convertint-se en l'aix central d'un programa que va dell clàssic al flamenc.

Amb fragments de El Amor Brujo, La vida Breve i El Sombrero de Tres Picos de Falla, Aires Gitanos i Zapateado de Sarasate, Carmen de Bizet, Asturias, Granada i Sevilla d'Albéniz, Danza Andaluza de Granados, Serenata Española de Malats.

La guitarra del gran Rolando Saad ( el major intèrpret del Concierto de Aranjuez amb més de 900 actuacions) aconsegueix atrapar i transmetre al públic l'esperit més alegre de les obres i l'evocació d'una música que transcendeix tots els temps, en el més bell diàleg musical que mai s'ha escrit per a guitarra i orquestra. Bailaor, cantaora i el ballet de l'escola bolera, com a bandera del folklore més autèntic, complementen de manera magnífica un espectacle nou i de gran atractiu per a tots els públics.

No te la perdis i aconsegueix les teves entrades per al concert de Gala Española amb antelació.

Recollida d'entrades

Consulta les entrades que tens pendents de recollir

Recollida d'entrades

 

tr

...en el mateix recinte

També podràs imprimir les entrades als terminals de recollida que hi ha al mateix recintefins uns minuts abans de l'inici de la sessió.

Volver
Data Sessions
Diumenge 27 de abril 2014 Gala Española
18:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.