Música a Barcelona

Entrades per James Blunt a BTM

Descripció:

Després del seu pas pel Festival de Cap Roig a l'agost, James Blunt torna a Espanya per seguir donant a conèixer els temes que componen el quart àlbum de la seva carrera, "Moon Landing", de la qual la targeta de presentació és "Bonfire heart", número u en vendes a Alemanya, Suïssa i Austràlia.

Catorze cançons componen el nou treball del cantautor britànic que ha estat produït per Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters, entre altres), i per Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright).

James Blunt va debutar precisament de la mà de Tom Rothrock qui li va produir el seu primer àlbum, "Back to Bedlam" (2005), on es trobava un dels seus grans èxits, "You're beautiful". Va ser el començament d'una trajectòria que ha anat creixent a mesura que l'artista ha publicat nous treballs: "All the Lost Souls"(2007), "Some Kind of Trouble" (2010) i el 2013 "Moon Landing".

El seus números ho diuen tot: tres gires mundials, quatre singles en el número 1, cinc nominacions als Grammy, gairebé una dècada de trajectòria, uns 17 milions d'àlbums i 20 milions de singles venuts a tot el món, 250 milions de reproduccions a Spotify i la sorprenent xifra de 257 milions de visites a YouTube.

Et perdràs aquest gran concert de James Blunt? Compra les entrades a Ticketmaster i gaudeix d'un dels grans músics actuals de l'escena musical.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Divendres 14 de novembre 2014 James Blunt
21:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.