Música a Barcelona

Entrades per The Musical Box a Barts

Descripció:

Troba les entrades per a The Musical Box .

Al 1973, Genesis sorprenien al món amb la posada en escena intensa i teatral del seu cinquè àlbum, un dels més aclamats de la banda britànica: Selling England by The Pound. La seva gira per Nord Amèrica i Europa és recordada pel seu caràcter surrealista i unes visuals trencadores, al que va ser un dels primers tours recolzats per material visual i multimèdia de la història del rock.

The Musical Box, la única banda tribut legitimada pels components de Genesis, reprodueix aquella magnífica gira de manera minuciosa en la celebració del seu 40 aniversari. Des de les mascares, disfresses, accessoris, efectes especials i il.luminació fins als instruments i la interpretació han estat cuidats fins al més mínim detall.

En paraules dels propis membres originals de Genesis:

'The Musical Box recrea, de manera molt acurada he de dir, el que Genesis feia. Els vaig veure a Bristol amb els meus fills perquè veiessin el que el seu pare havia fet aleshores' - Peter Gabriel

'Quan vaig anar al concert, vaig observar i escoltar. Ho tocaven millor del que mai ho havíem fet nosaltres' - Phil Collins

'No puc imaginar un millor tribut per cap espectacle. No només sonen igual, sinó que tenen el mateix aspecte. Sembla com si res fos massa difícil per ells' - Steve Hackett.

'Va ser millor que el de veritat. Va ser genial, va ser fantàstic.' - Mike Rutherford.

'He vist un vídeo d'ells, i el que interpreta a Peter Gabriel és magnífic' - Tony Banks.

Afanya't i no et quedis sense entrades per a The Musical Box .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dimecres 26 de novembre 2014 The Musical Box
21:00 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.