Música a Barakaldo

Entrades per BIME LIVE a BEC!

BIME LIVE

Descripció:

La segona edició de BIME (31 d'octubre i 1 de novembre al BEC de Barakaldo), va agafant forma en el qual al seu cartell es refereix. Un certamen que al seu primer any de vida va superar les 8.000 persones en assistència i amb mig centenar de formacions que van prendre part en el que va camí de convertir-se en un dels festivals d'hivern més rellevants de l'Estat.

Amb els dos caps de cartell ja decidits i anunciats (The National i Placebo) i una segona onada de grups de gran nivell confirmats: Mogwai, Basement Jaxx, Mando Diao, The Divine Comedy, Imelda May, a ells se'ls uneixen il.lustres artistes com a Macy Gray, Billy Bragg i Thurston Moore, a més dels islandesos FM Belfast, nom destacat de l'electrònica de l'últim lustre.

Un cartell que inclou també al BIME a The Orwells, Delorean, Jeff The Brotherhood, Zea Mays, Fuel Fandango, La M.O.D.A., Audience, Dawn Landes, May Sad Captains i un llarg etcètera. I que confirma un dels principals objectius del certamen: comptar amb els artistes més importants i rellevants de l'actualitat musical, i amb les futures promeses de l'escena local i internacional.

Fes-te amb les entrades a Ticketmaster i presència en directe un dels grans esdeveniments musicals de la tardor.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Data Sessions
Dissabte 01 de novembre 2014 BIME LIVE
23:59 Començar la compra
Pròximament a la venda

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.