Música a Alcalá de Guadaíra (Sevilla)

Entrades per India Martínez - Camino de la Buena Suerte a Teatro Auditorio Riberas del Guadaíra

Descripció:

Ja pots comprar les entrades per al concert de India Martínez .

India Martínez es retroba a sí mateixa amb “Camino de la buena suerte”

La d'India Martínez és una carrera marcada per la precocitat. Amb 11 anys actuava en escenaris flamencs amb el pseudònim La Niña del Puerto, als 17 llançava el primer àlbum, Azulejos de lunares, i el 2011, amb només 26, li arribava la consagració artística amb Trece verdades i la cançó Vencer el amor, que va romandre durant més de 60 setmanes a la lista dels més venuts a Espanya. Una veu arrebatadora i una subtil barreja de flamenc amb altres músiques n'han tingut la culpa.

2013 marca l'hora del seu retorn. Després de la recopilació de versions Otras verdades que va disparar la seva projecció internacional el 2012, torna la India Martínez més personal i íntima, la cantant que no només es deixa la pell en les interpretacions, sinó que posa un enorme tros de sí mateixa en l'àlbum en el qual recupera el protagonisme en la composició. Es tracta de Camino de la buena suerte, un treball que ha vist la llum el 8 d'octubre i en el qual India ha tractat de prendre la metx del foc.

I el creixement artístic l'ha conduit pel Camino de la buena suerte, one India emergeix com l'artista femenina del moment, una artista real, del carrer, que ha imposat la veu i l'estil propi per a marcar distàncies amb la resta.

Troba les entrades per al concert d'India Martínez .

Recollida d'entradas

Per a aquest event podràs seleccionar el mètode de recollida durante el procés de compra.
Data Sessions
Dissabte 15 de novembre 2014 India Martínez - Camino de la Buena Suerte
21:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.