Esports a Sevilla

Benito Villamarín

Av. Heliópolis s/n

Entrades per Real Betis Balompie S.A.D a Benito Villamarín

Real Betis Balompiés SAD

Descripció:

Aconsegueix les entrades per als partits del Real Betis Balompié.

Un club andalús i centenari
El Real Betis Balompié és un club de futbol únic i universal amb un milió de seguidors repartits pels cinc continents. L'actual Betis procedeix de la fusió del Sevilla Balompié, fundat el 12 de setembre de 1907, i el Real Betis FC. rápidament es va erigir en una societat puntera en el futbol andalús, fins al punt de ser el primer club que ascendeix a Primera el 1932. Tres anys després aconsegueix el Campionat de Lliga a les ordres de mister Patrick O’Connell. Sumaria una Copa del Rei el 1977 i una altra el 2005, disputant a més la Lliga de Campions.

D'Areso i Aedo a Alfonso
La història centenària del Betis ha alternat els majors èxits esportius amb una increïble capacitat de resistència en els mals moments, donant origen al crit llegendari de ‘Viva el Betis manque pierda’. L'afició, única i irrepetible, ha gaudit de jugadors grans com Areso i Aedo, Unamuno, Luis del Sol, Rogelio, Esnaola, Cardeñosa, Rafael Gordillo, Finidi o Alfonso. A aquests grans mites s'hi afegeixen les camades que surten de la proífica cantera, que actualment sosté el primer equip, assentat a Primera Divisió i amb un gran futur per endavant.

Recollida d'entrades

Consulta les entrades que tens pendents de recollir

Recollida d'entrades

 

... en tu impresora

Este es el sistema más cómodo y avanzado que existe para recibir tus entradas, permitiendo obtenerlas en el mismo momento que realizas la compra y sin moverte de casa.

Sólo se considerará válida la primera entrada presentada y en ningún caso se permitirá entrar a quienes posteriormente intenten acceder al recinto con la misma entrada.

Volver
Data Sessions
Diumenge 29 de juny 2014 21:00 Començar la compra
Diumenge 29 de juny 2014 23:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.