Esports a Madrid

Entrades per Tour Bernabéu a Estadio Santiago Bernabéu

Descripció:

T’imagines poder recórrer el Bernabéu al teu aire, visitant tots aquells indrets emblemàtics que només coneixies per fotografies? I fer-ho sense presses, dedicant-li el temps que consideris necessari, i 363 dies l’any. El somni de tot aficionat al futbol ja és una realitat gràcies al Tour Bernabéu. Et convidem a un recorregut pels punts més emblemàtics: panoràmica de l’Estadi, Nou Museu, recorregut pel perímetre del terreny de joc, llotja presidencial, túnel de jugadors, banquetes i zona tècnica, sala de premsa, botiga oficial i per primer cop accés al vestuari del primer equip.

El Real Madrid presenta una nova ampliació del nou Tour del Bernabéu que aposta per la interactivitat, el disseny, la riquesa de continguts i la tecnologia punta. Més informació.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Informació Addicional

 • Menors de 5 anys entrada gratuïta.
 • Modificació de l'horari
  • En dies de partit es podrà realitzar el Tour fins a 5 hores abans de l'inici.. Els vestuaris romandran tancats.
   Posteriorment i fins a 3 hores abans només es podrà visitar la Sala Mejor Club de la Historia, Sala Sensaciones i la Panorámica del Estadio.

   Nota: per motius d'organització el Tour podrà variar el recorregut i horari. Se n'informarà al visitant abans d'accedir-hi.

   Obert 363 dies a l'any. Tancat el 25 de desembre i l'1 de gener.

Data Sessions
Dimecres 31 de desembre 2014 23:59 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.