Esports a Madrid

Entrades per Tour Bernabéu a Estadio Santiago Bernabéu

Descripció:

T’imagines poder recórrer el Bernabéu al teu aire, visitant tots aquells indrets emblemàtics que només coneixies per fotografies? I fer-ho sense presses, dedicant-li el temps que consideris necessari, i qualsevol dia de l’any. El somni de tot aficionat al futbol ja és una realitat gràcies al Tour Bernabéu. Et convidem a un recorregut pels punts més emblemàtics: panoràmica de l’Estadi, Nou Museu, recorregut pel perímetre del terreny de joc, llotja presidencial, túnel de jugadors, banquetes i zona tècnica, sala de premsa, botiga oficial i per primer cop accés al vestuari del primer equip.

A més i com a novetat, podràs visitar el Nuevo Museo del Club i la Sala homenaje a D. Alfredo Di Stéfano. Dos nous espais interactius de pantalles amb tecnologia “multi-touch” on podràs descobrir tota la història del Club, un museu per tocar-lo i per viure’l.

Recollida d'entrades

Per a aquest esdeveniment podràs seleccionar el mètode de recollida durant el procés de compra.

Informació Addicional

  • Menors de 5 anys entrada gratuïta.
  • Modificació de l'horari
    • En dies de partit es podrà realitzar el Tour fins a 6 hores abans de l'inici.. Els vestuaris romandran tancats.
      Posteriorment i fins a 3 hores abans només es podrà visitar la Sala Mejor Club de la Historia, l'Espacio Homenaje a Alfredo Di Stéfano, l'Exposición de Trofeos i la Panorámica del Estadio.

      Nota: per motius d'organització el Tour podrà variar el recorregut i horari. Se n'informarà al visitant abans d'accedir-hi.

Data Sessions
Dimecres 31 de desembre 2014 23:59 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.