Esports a Barcelona

Camp Nou Estadi F.C.Barcelona

Av. Arístides Maillol s/n

Entrades per FC Barcelona - Champions League a Camp Nou Estadi F.C.Barcelona

Fc Barcelona - Champions League

Descripció:

Aconsegueix les teves entrades de Lliga, Copa del Rei i Champions dels partits del FC Barcelona al Camp Nou, el lloc ideal per gaudir en directe d’un gran espectacle futbolístic.

El FC Barcelona és sinònim d’espectacle i futbol de primer nivell. Viu l’experiència de veure en directe un dels millors equips del món al Camp Nou, un dels estadis més emblemàtics del món del futbol. Es tracta del lloc on es creen les millors jugades i gols inoblidables de Messi, Neymar, Puyol, Xavi i tot l’equip. La màgia del FC Barcelona es viu al Camp Nou.

Recollida d'entrades

Consulta les entrades que tens pendents de recollir

Recollida d'entrades

Necessitaràs la targeta amb la que has efectuat la compra

...a la meva impresora

Aquest és el sistema més còmode i avançat que existeix per rebre les teves entrades, doncs et permet obtenir–les al mateix moment en què fas la compra i sense moure¿t de casa.

Només es considerarà vàlida la primera entrada presentada i en cap cas es permetrà entrar als qui posteriorment intentin accedir al recinte amb la mateixa entrada.

Volver

Informació Addicional

  • Nota informativa
    • El FC Barcelona es reserva el dret a canviar d’ubicació o denegar l'accés a les persones de l’afició contrària que hagin comprat entrades per assistir als partits de futbol que es disputin a l’estadi “Camp Nou” a través dels canals de venda dels que disposa i que no es corresponguin amb la zona i/o localitats reservades a tals efectes.

  • El partit FC Barcelona - Manchester City es troba esgotat; es preveu tornar a tenir disponibilitat a principi del mes de Març.
Data Sessions
Dimecres 18 de març 2015 20:45 Exhaurides
Dissabte 11 de juliol 2015 21:00 Començar la compra

Próximamente a la venta

Política de privacitat | Condicions generals © 1999-2014 Ticketmaster. Tots els drets reservats.