Control de seguretat

Si ets un bot o un programa automatitzat no podem donar-te permís per accedir a aquesta pàgina web.

Ho sentim, alguna cosa no ha sortit bé. Torna a recarregar la pàgina.

És possible que les teves entrades estiguin disponibles. Fes clic abaix a recarregar i prova una altra vegada

Ballantine's True Music Festival

Restricció d'edat 18+

A la venda:
divendres, 21-04-17 10:00

Informació de l'esdeveniment

Informació de l'esdeveniment

Dies 9 i 10 de juny 2017

140 ARTISTES, 17 SALES: BEAR’S DEN (ACOUSTIC), BELAKO, CARLOS SADNESS, DAN CROLL, DIGITALISM DJ SET, EL COLUMPIO ASESINO, ELS AMIC DE LAS ARTS, FAT WHITE FAMILY, HOT CHIP DJ SET, IS TROPILAR, JAIN, KAKKMADDAFAKKA, KIASMOS DJ SET, LA HABITACIÓN ROJA, MANEL, MISS CAFEÍNA, OH WONDER, PALACE, SECOND, SNAKEHIPS, SUNDARA KARMA, SUNSET SONS, THE HUNNA, THE MAGICIAN, THE ROYAL CONCEPT, THE VACCINES, TODD TERJE, WE ARE SCIENTISTS, YELLE, YOUNGR… I MOLTS MÉS.

Localitzacions confirmades: But, Café La Palma, Changó Club, Círculo de Bellas Artes, Costello Club, El Sol, Galileo Gallei, Intruso Bar, Joy Slava, Maravillas Club, Palacio de la Prensa, Sala Arena, Sala Clamores, Sala Penélope, Siroco, Teatro Barceló i Tempo Club.

Consulta aquí el Mapa de localitzacions

El primer festival urbà que t'ofereix l'oportunitat de perdre't pels carrers de la ciutat i deixar que la música et trobi.

Més de 140 artistes actuaran els dies 9 i 10 de juny en 17 sales de Madrid.

Més info en www.truemusicfestival.es

CONDICIONS D'ÚS DEL TEU ABONAMENT

L'ABONAMENT serà vàlid per a qualsevol dels espectacles programats durant l'ESDEVENIMENT, per a qualsevol dels dos dies. Pots acudir a quants espectacles vulguis.

L'accés a cada espectacle en particular estarà únicament condicionat al fet que no s'excedeixi l'aforament de la sala, en aquest cas podràs acudir a qualsevol altre espectacle dels programats a qualsevol altra sala. És aconsellable, per tant, que acudeixis amb suficient antelació al recinte en el qual se celebri l'espectacle que desitgis gaudir.

L'abonament és d'ús individual, personal i intransferible.

Una vegada realitzada la compra de l'abonament, rebràs per email el teu home tiquet que et servirà com a targeta d'abonat. Imprimeix el home tiquet i lliura-ho en els punts habilitats com a taquilles del festival com a justificant de compra. Allà, després d'identificar-te amb el teu DNI, NIE o passaport, et donaran la teva POLSERA d'abonat perquè puguis acudir als espectacles que vulguis.

Les taquilles estaran situades a l'espai MOOD (c/ Corredera Baja de San Pablo, 8) i a l'espai CENT I escaig (c/ Velarde, 14) des del dijous 8 de juny a les 10 del matí.

MENORS D'EDAT

Queda prohibida l'entrada a tota persona menor d'edat.

Límit d'entrades 6
  • Precio 1

    49,00 EUR*

* Tots els preus inclouen les despeses de gestió. Durant el procés de compra, en funció del mètode d'enviament seleccionat, es poden afegir-se despeses d'enviament.

Depeses d'enviament
Tipus d'entrega
Destinació
Informació de recollida no disponible.

Buscar entrades

Troba entrades - Escull les teves entrades o deixa que nosaltres seleccionem les millors disponibles.

Les entrades encara no estan reservades.

L'import encara no serà carregat a la teva targeta bancària

* Tots els preus inclouen les despeses de gestió. Durant el procés de compra, en funció del mètode d'enviament seleccionat, es poden afegir-se despeses d'enviament.