Música

  Entrades Quique González

  Quique González
  Aconsegueix les entrades per als concerts de Carta Blanca, una gira en solitario 2015 de Quique González.

  Gira acústica, en solitari, en aforaments reduïts i amb repertorio obert que variarà cada nit en funció de les solicituts del públic.

  El passat 29 de novembre acabava la gira ‘Soltad a los perros’ de José Ignacio Lapido i Quique González. I ho feia amb un incontestable èxit de crítica i públic després de les 10 actuacions que van deixar a molts seguidors amb ganes de més. Des d'aleshores ha passat un mes i mig escàs, però Quique ja té noves ganes ...
  Aconsegueix les entrades per als concerts de Carta Blanca, una gira en solitario 2015 de Quique González.

  Gira acústica, en solitari, en aforaments reduïts i amb repertorio obert que variarà cada nit en funció de les solicituts del públic.

  El passat 29 de novembre acabava la gira ‘Soltad a los perros’ de José Ignacio Lapido i Quique González. I ho feia amb un incontestable èxit de crítica i públic després de les 10 actuacions que van deixar a molts seguidors amb ganes de més. Des d'aleshores ha passat un mes i mig escàs, però Quique ja té noves ganes de carretera. Aquesta primavera l'artista madrileny donarà inici a una nueva gira, una molt especial: recorrerà sales d'aforament reduït sense més companyia que la seva guitarra acústica i l'harmònica i amb un repertori obert que canviarà cada vespre. El nou tour es dirà ‘Carta blanca’.

  Aquest idea sorgia l'estiu passat, quan, durant la gira de 'Delantera Mítica', en una actuació a Màlaga en acústic i sense banda,Quique va oferir un concert que, gràcies als suggeriments del públic, va durar més de tres hores. "Fue mágico. Me descubrí haciendo lo mismo que hacía cuando empezaba a tocar en clubs de Madrid hace 20 años. He disfrutado muchísimo con mi banda actual y con la banda de 'Soltad a los Perros', junto a Lapido, estos dos últimos años. Antes de volver a grabar el siguiente disco me apetece lanzarme a esta aventura en solitario y sentir que viajo más ligero de equipaje por una temporada", ens explica l'artista.

  Amb aquesta idea en ment, 'Carta blanca' es perfila com a una de les gires més especials que es podran gaudir en el nostre país en els propers mesos.

  No et perdis aquesta gira! i aconsegueix les entrades per als concerts de Carta Blanca, una gira en solitario 2015 de Quique González.amb antelació.
  Veure més
  Tots els events de Quique González

  Diversos díes

  Galileo Galilei

  Madrid

  Quique González Iniciar la compra

  No hi ha sessions per la data sel·leccionada

   Recintes Hora