Entrades David Otero

Entrades David Otero

El nou disc de David Otero va sortir a la venda el passat mes de gener i ja ha arribat al més alt de les llistes de vendes. La gira de David Otero també està en marxa i les entrades per veure-ho en directe comencen a esgotar-se!

David Otero va ser integrant de El Canto del Loco durant més de 10 anys i després va començar la seva carrera com El Pescao. Otero abandona ara el seu nom artístic aprofitant la publicació del seu nou disc homònim i emprèn una nova etapa artística en solitari. Després de conquistar grans èxits amb El Canto del Loco i experimentar durant la seva etapa com El Pescao, David Otero culmina l'evolució d'un artista ja madur llest per oferir la millor i més completa versió de si mateix.

La discografia de David Otero en solitari inclou àlbums com 'Nada lógico', 'Nada lógico', 'Un viaje nada lógico', 'Ciao Pescao' i 'Ultramar''. Del nou disc de David Otero em pogut sentir avançaments com 'Una Vegada Més', 'Micromagia' i 'Aire', que prometen marcar el camí de nous èxits per aquest 2017. Un total de 12 cançons noves componen el disc homònim de David Otero, que va aconseguir arribar al més alt de la llista d'iTunes just al posar-se a la venda.

La gira de David Otero no ha fet res més que començar,i de moment està tancant dates a diferents ciutats. Les entrades pels concerts de David Otero ja estan a la venda a través de Ticketmaster. Aquí podràs consultar dates i preus, i comprar les entrades per David Otero.

1 esdeveniments per a David Otero 1 Esdeveniment